Vagi al contingut.

LA MEVA HISTÒRIA; 28 ANYS DE TRAJECTÒRIA

Vaig obrir la meva pròpia barberia el 1996, petitona, amb dos llocs de treball en 23 metres. Cinc anys després vaig canviar a un local de 120 metres, amb tres treballadores i es va convertir en perruqueria unisex, oferint depilació làser, tatoo, UVA, tractaments de pròtesis capil·lars, extensions, pedicura, manicura, estètica... Oferíem el servei de barberia igualment, amb el seu servei estrella, ritual de l'afaitat amb tovallola calenta. Va arribar el BOOM de la moda metrosexual i amb ella poder ser creativa en el sector masculí, coloracions blaves, platines, tatoo amb relleus al cap, manicures, depilacions (corporals i facials) higienes facials... i així, amb la perruqueria unisex complim 20 anys, en un poblet encantador, la Garriga.

Ara, tornant als meus orígens, ha nascut "barberia Freeman 1996" amb un local també de 23 metres i amb un encant especial, bé així ho percebo jo. Aquí a Mataró, poble que em va acollir amb molta acceptació i en el qual em sento molt contenta, tinc molt a aportar com a dona barbera. L'enfocament d'aquesta barberia, és trobar una experiència sensorial agradable, professional i unipersonal. Cuidem el mínim detall com, personalitzar amb musicoteràpia, aromateràpia, desinfectar les eines i clipper en cada servei, realitzar rentat de cap amb massatge cranial.
Tenim un servei propi i innovador "Assemblatge de barba". El ritual de l'afaitat es realitza tradicionalment amb tovallola calenta i freda, acompanyat de massatge shiatsu i aromaterapèutic. El ritual de la barba consisteix a higienitzar i hidratar amb productes naturals, massatge shiatsu i aromaterapèutic, treballant a mà alçada i clipper. Higiene facial amb fito-plantes. Manicura amb olis calents. Coloració de barba amb productes vegans. Depilació de desistir amb cera ecològica. Tall de cabell Old School, tradicional a tisora, a navalla i New School. Tall amb afaitat contemporani. Afaitat de cap...

Experiència en compartir escenari amb grans professionals d'ofici nacional i internacional.
Col·laboració en l'equip de Sabariz Hairtist a Barcelona Bridal Fashion Week. Gales de perruqueria i performance body painting perruqueria creativa en discoteques i teatres. Col·laboracions en sessions fotogràfiques. Participació en la Champions Barber Battle. Presentació en show de perruqueria. Tallers formatius de barberia. Col·laboracions amb professionals del sector com, "La Màquina del temps" amb "SAUL & CO" al Saló STS Beauty Barcelona. "Non Stop" amb "Barberies amb Encant" al Saló LOOK de Madrid. Taller personalitzat per "Aurum Distribucions". Taller per a l'equip de perruqueries "Aduho". Tallers per a empreses de productes de perruqueria i estètica. Cofundadora de la plataforma "Dones barberes" compartint escenari al Saló LOOK de Madrid.
Amb tres col·leccions pròpies de tendències, dues masculines i una femenina. Dues d'elles presentades als "premis Fígaro" premis de la perruqueria espanyola 2015. Amb tres publicacions de les col·leccions en diferents revistes del sector. Col·laboracions en Televisió "El Punt Avui". Col·laboracions en "@Radiocaldes", de la mà de José Silvera de la perruqueria Elementho perruquers.

Contenta i orgullosa de ser Barbera ♥
Barberia Freeman 1996
Baixada de les Espenyes, 19
08301 Mataró, Barcelona
Horari
De dimarts a divenderes
de 10:00 a 19:00
Dissabtes de 10:00 a 14:00
Barberia Freeman 1996
Baixada de les Espenyes, 19
08301 Mataró, Barcelona
Horari
De dimarts a divenderes
de 10:00 a 19:00
Dissabtes de 10:00 a 14:00
Barberia Freeman 1996
Baixada de les Espenyes, 19
08301 Mataró, Barcelona
Horari
De dimarts a divenderes
de 10:00 a 19:00
Dissabtes de 10:00 a 14:00
Torna al contingut